Counseling & (Mental) Coaching

Sander Huisman

Wij geloven heel sterk in de eigen kracht van de mens. Iedereen is in staat de eigen problemen aan te pakken. Toch kan er een moment komen dat men de touwtjes even niet meer in handen heeft. Dan helpen wij graag door middel van counseling of (mental)coaching. Dit kan in combinatie met Runningtherapie en/of ademtherapie

Over Sander

Ik ben Sander Huisman, geboren op 10-04-1972 en ben opgegroeid met sporten en bewegen. Bij alles wat ik ondernomen heb vanaf mijn jeugd is bewegen, en dan het liefst in de buitenlucht, zo’n beetje de rode draad geweest. Vroeger had ik de droom om fitness instructeur te worden. In 2007 heb ik eerst mijn diploma sportmassage gehaald om vervolgens, met flink wat anatomische kennis, personal trainer te worden.

Dit werk heb ik met veel plezier gedaan. Ik kwam er echter achter dat ik met alleen trainingsschema’s de doelen van de klant soms niet bereikte op lange termijn. Tijdens de opleiding mental-coaching kwam ik er dan ook achter dat je als coach niet de deskundige bent maar dat de klant of cliënt dat zelf is. Ik moest dus echt van weten naar niet weten en samen met de klant of cliënt.

Aanbod Sander

Bij Running therapie maak ik gebruik van hardlopen om de psychische conditie te verbeteren. Laat je weer bewust te worden van je lichaam en leren genieten van zaken als de ochtendzon, fluitende vogels, lopen tussen weilanden, natuur opsnuiven.

In deze veeleisende tijden waarbij werkstress en een druk privé-leven veel vergen van lijf en mentale gesteldheid, is het van groot belang dat je zowel geestelijk als lichamelijk fit bent. Lees nu wat ademtherapie voor jou kan betekenen. Voor extra energie en je fitter voelen.

Vitaliteit, de energie behouden om te blijven doen wat je graag doet! Lijkt het je leuk om op een prettige en gezellige manier je vitaliteit te verbeteren en te behouden?
Door middel van voeding, beweging, rust en de juiste motivatie.

Astrid van Koppenhagen

“Ik voel me mentaal en fysiek gezond. Gefocust, zelfbewust en veerkrachtig. Sander is betrokken, bekwaam en prettig in de omgang.”

Marlène van Motman

De rust en de veiligheid die ik bij Melanie zowel als Sander heb mogen ervaren in die periode hebben mij weer vertrouwen gegeven.

B. Kuijpers

“De vooruitgang die je iedere week boekt voelt super. Sander weet je enthousiast te maken voor het lopen en geeft je zelfvertrouwen om je doel te behalen. “

Waarom wij jou kunnen helpen!

Weer in balans met energetische therapie, Counseling en gerichte lichamelijk coaching. Deze combinatie is goud waard.

Als ervaringsdeskundige kunnen we jou helpen alles uit het leven te halen

 

Ons aanbod versterkt elkaar waardoor je ook mooie combinatie kan maken van verschillende therapie en counseling

Alles wat wij aanbieden wordt op jouw behoefte en wensen aangepast. Zo kunnen we duurzame verandering teweegbrengen

Artikelen

Blog