Ademtherapie

Wist je dat in rust een ademhalingsfrequentie van 8 tot 12 maal per minuut normaal is. Veel mensen ademen echter continu sneller, tot meer dan twintig keer per minuut. Dat is zinloos en energievretend. Je kunt dus extra energie krijgen door simpelweg rustiger te ademen.

Sander, onze ademcoach, kan je live het effect van rustiger ademhalen laten zien en voelen. Daarbij helpt hij je weer rustiger te leren ademhalen.

Adem therapie

Burn-out te lijf

Iedereen is natuurlijk weleens een keertje moe en dat is normaal. Als de vermoeidheid niet overgaat en zelfs het dagelijks leven en werken gaat beïnvloeden, dan is het tijd voor actie. Laat het niet zover komen dat je uitvalt met een Burn-out of ME /Fibromyalgie krijgt. Beter gezegd het Chronisch Vermoeidheid Syndroom oploopt.

Als vermoeidheid chronisch wordt, is je lichaam niet meer goed in staat om de nodige energie op te slaan. Wie met zulke klachten naar de dokter gaat, krijgt vaak te horen dat genezing moeilijk of zelfs onmogelijk is. Termen als fybromyalgie, ME en CVS (Chronische Vermoeidheid Syndroom) verhullen nogal eens dat de arts het ook niet precies weet. Die zegt dan dat het “tussen je oren zit”.

Sander, onze ademcoach, kan je live het effect van rustiger ademhalen laten zien en voelen. Daarbij helpt hij je weer rustiger te leren ademhalen.

Artikelen

Blog

Waarom wij jou kunnen helpen!

Weer in balans met energetische therapie, Counseling en gerichte lichamelijk coaching. Deze combinatie is goud waard.

Als ervaringsdeskundige kunnen we jou helpen er alles uit te halen

 

Ons aanbod versterkt elkaar waardoor je ook mooie combinatie kan maken van verschillende therapie en counseling

Alles wat wij aanbieden wordt op jouw behoefte en wensen aangepast. Zo kunnen. we duurzama verandering teweegbrengen