Over sander en Melanie

“Je wordt wat

je gelooft”

en soms helpt het als iemand in je gelooft, iemand een stuk met je mee loopt of misschien wel rent, waardoor jij alles wat je al in je hebt tot uiting kan brengen. Wij geloven in een gezonde verbinding tussen Mind, Body en Soul. Fit zijn op alle vlakken in jouw leven zowel fysiek, mentaal en spiritueel.

Body
Fysiek en mentaal hebben we het in deze tijd zwaar te verduren. De balans tussen inspanning en ontspanning is moeilijk te behouden en gezond eten is ook al een uitdaging.  Heb je niet meer de energie om “het cirkeltje” te doorbreken dan bent u bij Sander aan het goede adres.

Mind
Wij geloven heel sterk in de eigen kracht van de mens. Iedereen is in staat de eigen problemen aan te pakken. Toch kan er een moment komen dat men de touwtjes even niet meer in handen heeft. Dan helpen wij graag door middel van counseling of (mental)coaching. Dit kan in combinatie met Runningtherapie en/of ademtherapie

Spirit
Alles is energie! Het menselijke lichaam, de natuur, de dieren, de huizen, de tafel waar je aan werkt, de stoel waar je op zit. De muziek waar je naar luistert, het eten wat je tot je neemt. Het contact dat je maakt, de aanraking van anderen. De lucht die je inademt, het water in de zee en het vuur in de haard. Dingen die je weet en denkt. Alles wat waarneembaar is, maar ook alles wat niet waarneembaar is met fysieke zintuigen. Alles is energie en alles heeft een andere -, eigen samenstelling, een eigen frequentie, een eigen vorm of patroon. Daar is niet zweverigs aan. Wanneer nu een stukje van het energieveld in je – of om je heen verstoord is kunnen zich problemen voordoen. Melanie kan je helpen om weer evenwicht te brengen in energiebanen of energievelden. Life changing op een positieve manier.

Over Sander

Ik maakte mijn droom waar

Ik ben Sander Huisman, geboren op 10-04-1972 en ben opgegroeid met sporten en bewegen. Bij alles wat ik ondernomen heb vanaf mijn jeugd is bewegen, en dan het liefst in de buitenlucht, zo’n beetje de rode draad geweest. Vroeger had ik de droom om fitness instructeur te worden. In 2007 heb ik eerst mijn diploma sportmassage gehaald om vervolgens, met flink wat anatomische kennis, personal trainer te worden.

Dit werk heb ik met veel plezier gedaan. Ik kwam er echter achter dat ik met alleen trainingsschema’s de doelen van de klant soms niet bereikte op lange termijn. Tijdens de opleiding mental-coaching kwam ik er dan ook achter dat je als coach niet de deskundige bent maar dat de klant of cliënt dat zelf is. Ik moest dus echt van weten naar niet weten en samen met de klant of cliënt.

Mijn eigen ervaring

Naast mijn professionele kennis, heeft mijn persoonlijke reis met mentale gezondheid een diepgaande invloed gehad op mijn rol als hulpverlener. Ik heb geleerd dat ik een tekort had aan serotonine, feel good stofje in je hersenen. Dit resulteerde in stemmingswisselingen en somberheid. Na jaren van medicatie en bijwerkingen, besloot ik een andere weg te bewandelen. Door te investeren in mijn lichaam, geest en welzijn, voel ik me nu weer energiek en vitaal.

Als ervaringsdeskundige en mijn opgedane kennis vind ik het heerlijk om mensen te laten zien hoe de mogelijkheden van een vitaal leven vlak voor ons voor het oprapen liggen. Efficiënt ademhalen, slim bewegen, andere voedingskeuzes en af een toe eens op de pauzeknop drukken om te bedenken of je wel bent wie je wilt zijn.

Ik ben er trots op dat Melanie en ik in staat zijn om het vitaliteitsniveau van veel mensen aanzienlijk te kunnen verhogen. Is het niet rechts om dan wel links om. Er is altijd een weg.

" GE-WEL-DIG !! Ik voel mij weer VITAAL. Met behulp van Running therapie sessies bij Sander. Het effect is dat ik zelf weer de regie in handen heb om op een positieve manier mijn leven in te richten. Waardoor de kwaliteit van mijn leven indrukwekkend verbeterd is. Ik voel me mentaal en fysiek gezond. Gefocust, zelfbewust en veerkrachtig. Sander is betrokken, bekwaam en prettig in de omgang. Zijn trainingen zijn doelgericht, efficiënt en effectief. En voorzien van goed gedoseerde en goed onderbouwde informatie. Ik ben meer dan tevreden. Enorm bedankt Sander !!"

Astrid van Koppenhagen  

" Ik ben bij Melanie en Sander terecht gekomen i.v.m. heftige duizelingen met als gevolg . Ik was de controle over mijn lichaam kwijt en daardoor ook mentaal in onbalans. Bij Melanie ging ik voor de energetische therapie en bij Sander voor de Health-check en de ademtechniek. De rust en de veiligheid die ik bij Melanie zowel als Sander heb mogen ervaren in die periode hebben mij weer vertrouwen gegeven. Zij waren voor mij de "steunpilaren" in een fase waarin ik het even kwijt was. Ik kan hun beide van harte aanraden, hun kijk en visie op zaken zijn verhelderd en leerzaam. Ze zijn echte Toppers "

B. Kuijpers  

"Met als doel ooit een halve marathon te lopen terecht gekomen bij Sander. Na 17 weken uitkomen op een uurtje hardlopen kon ik in eerste instantie nog niet geloven. De trainingen verliepen echter soepel. De vooruitgang die je iedere week boekt voelt super. Sander weet je enthousiast te maken voor het lopen en geeft je zelfvertrouwen om je doel te behalen. Dat doel (uurtje lopen) is uiteraard gelukt. Nu verder opbouwen, en wie weet een halve of toch die hele marathon. Wil je verantwoord starten met hardlopen bedenk je dan niet en neem contact op met Sander!"

Over Melanie

Mijn verhaal

Door de afwisselende situaties heb ik door de jaren heen veel mensenkennis en ervaring opgedaan in verschillende probleemsituaties. Het is voor mij ook de uitdaging om naar de mogelijkheden te kijken en niet naar de beperkingen. Dit zet de mensen ook in hun kracht. De positieve energie, wat dat met zich meebrengt, geeft mij voldoening van het werk. Ik heb de opleiding Energetische natuurgeneeskunde afgerond. Hierbij kan ik de onbalans bij de cliënt visueel maken ,door metingen, en het laten ervaren. Mijn doel is ook om de kijken naar de gehele mens en merk ook in mijn praktijk dat deze werkwijze erg prettig bevonden word. De match tussen coachen en energetische therapie.

Wat ik voor jou kan betekenen

Mijn behandelingen omvatten (een combinatie van) coaching, counseling en energetische therapie. Een helder kennismakingsgesprek vormt de basis voor een op jou toegespitste behandeling. Op deze manier ontstaat er een mooie combinatie tussen enerzijds het coachen en anderzijds het energetische. Zo kan ik zorgvraag gestuurd werken met complete behandelingen die het verschil maken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf maandelijks op de hoogte van alle mooie ontwikkelingen en verhalen van anderen. Ook delen wij fijne adviezen om fit te blijven en over voeding en supplementen.