Reiki, Energetische therapie & MASSAGE

MELANIE CLAESSEN

Het is voor mij ook de uitdaging om naar de mogelijkheden te kijken en niet naar de beperkingen. Dit zet de mensen ook in hun kracht. De positieve energie, wat dat met zich meebrengt, geeft mij voldoening van het werk.

Mijn behandelingen omvatten (een combinatie van) coaching, counseling en energetische therapie. Een helder kennismakingsgesprek vormt de basis voor een op jou toegespitste behandeling. Op deze manier ontstaat er een mooie combinatie tussen enerzijds het coachen en anderzijds het energetische.

Over mij

Mijn Verhaal

Door de afwisselende situaties heb ik door de jaren heen veel mensenkennis en ervaring opgedaan in verschillende probleemsituaties. Het is voor mij ook de uitdaging om naar de mogelijkheden te kijken en niet naar de beperkingen. Dit zet de mensen ook in hun kracht. De positieve energie, wat dat met zich meebrengt, geeft mij voldoening van het werk. 

Ik heb de opleiding Energetische natuurgeneeskunde afgerond. Hierbij kan ik de onbalans bij de cliënt visueel maken, door metingen, en het laten ervaren. Mijn doel is ook om de kijken naar de gehele mens en merk ook in mijn praktijk dat deze werkwijze erg prettig bevonden word. De match tussen coachen en energetische therapie.

Mijn behandelingen omvatten (een combinatie van) coaching, counseling en energetische therapie. Een helder kennismakingsgesprek vormt de basis voor een op jou toegespitste behandeling. Op deze manier ontstaat er een mooie combinatie tussen enerzijds het coachen en anderzijds het energetische. Zo kan ik zorgvraag gestuurd werken met complete behandelingen die het verschil maken.

Mijn Aanbod

Waarmee ik jou kan helpen!

Alles is energie! Het menselijke lichaam, de natuur, de dieren, de huizen, de tafel waar je aan werkt, de stoel waar je op zit. De muziek waar je naar luistert, het eten wat je tot je neemt. Het contact dat je maakt, de aanraking van anderen. De lucht die je inademt, het water in de zee en het vuur in de haard. Dingen die je weet en denkt. Alles wat waarneembaar is, maar ook alles wat niet waarneembaar is met fysieke zintuigen. Alles is energie en alles heeft een andere -, eigen samenstelling, een eigen frequentie, een eigen vorm of patroon. Daar is niet zweverigs aan. Wanneer nu een stukje van het energieveld in je – of om je heen verstoord is kunnen zich problemen voordoen. Melanie kan helpen om weer evenwicht te brengen in energiebanen of energievelden.

Life changing op een positieve manier.

Weer in balans met energetische therapie, counseling en gerichte lichamelijke coaching. Deze combinatie is goud waard.

Reiki

Reiki herstelt jouw innerlijke balans. Reiki gaat uit van een gehele (holistische) benadering van de mens (en elk ander levend wezen).

Dit betekent dat ervan uit wordt gegaan dat alles op alles invloed heeft: je fysieke lichaam, je emoties, je herinneringen, je ervaringen
en je gedachten

Energetische Therapie

Energetische therapie is een manier van werken, die gebruik maakt van het energiesysteem in en om de mens. Wanneer dit deel uit balans is, heeft dit effect op andere delen, zowel lichamelijk als mentaal

Massage

Balans massage kan heel erg helend zijn voor lichaam en geest. Door de ontspanning die er tijdens de massage ontstaat, is het net alsof je even helemaal uit de hectiek bent gestapt en weer even
helemaal in het nu bent

Artikelen

Blog